قیر، پتروشمی، گاز، نفت، روغن، سی ان جی، گازوئیل، گازئیل، ال پی جی، سوخت، مازوت، مازت، مرکز پتروشیمی ایران، مرکز پتروشیمی، منابع ایران، منابع، منابع سوخت، شیمیایی، شیمی، کارت سوخت، دکل، دکل حفاری، چاه نفت،روی آب، کشتی نفت، کشتی نفتی، خلیج فارس، بوشهر، خوزستان، ایران، عسلویه، بندر، هیدروکربن، هیدرو کربن، حلال، حلال ها، نفتا، نفت کوره، گوگرد، ذغال، ذغال سنگ، آهک، هیدراته، هیدرات، صنعتی، گاز طبیعی، آمولوسیون، تیتانیوم، سنگ آهن، فروش، Gaz, gaaz, oil, cng, lpg, petro, petrocenter, petro center, chemical, petrochemical, Petrochemicalcenter, petrochemical center, petro chemical center, iran, ir, asaluyeh, ahwaz, Ahvaz, ghir, naft, Bandar, chah, gasoil, bitumen, mazut, mazot, hydrocarbon, hydro carbon, Solvents, petrol, sulfur, coal, solve, titanium, iron, natural, salve
... درحال بارگذاری
Untitled Document
تماس با ما
*
*
*
*
*
نام
آدرس ایمیل/وبسایت
تلفن تماس
موضوع پیام
متن پیام
فکس
021-89785282
ایمیل
info@petrocenter.org
sales@petrocenter.org

فایل ضمیمه
(عکس ، متن ، زیپ)
Untitled Document
محصولات
قیر
قیر ماده ای سیاه رنگ و خمیری شکل است و کار برد آن در عایقکاری رطوبت و ساخت آسفالت میباشد. قیر انواع گوناگون دارد که هریک از انواع آن ، دارای کاربرد های خاصی است. قیر از مشتقات نفت است و اغلب در پالایشگاه نفت تولید میشود...
ادامه مطلب
مازوت
عمدتا نفت كوره به مایعی گفته می شود كه برای سوختن در كوره ، بویلر و یا موتور های تولید قدرت مصرف می شود. نفت كوره برشی از نفت خام تقطیر شده كه Flash point آن حدود 40درجه سانتیگراد است. با این تعریف دیزل نوعی نفت كوره محسوب می شود...
ادامه مطلب
گازوئیل
نفت گاز یا گازوئیل به عنوان سوخت موتورهای دیزلی و تاسیسات حرارتی بکار می‌رود. نفت گاز عمدتاً از سه گروه پارافینیک ، نفتنیک و آروماتیک تشکیل شده ، دارای حداقل نقطه اشتعال 54 °C و ماکزیمم نقطه ریزش 0 °C می‌باشد...
ادامه مطلب
هیدروکربن
ادامه مطلب
حلال ها
این محصولات ترکیباتی سبک حاصل تقطیراند که از نفت سبکتر اما از بنزین سنگین ترند. حلال ها در معادلات شیمیایی وارد نمی شوند و از اجزا تقسیم واکنش می باشند. مهمترین خصیصه حضور یک حلال در واکنشهای شیمیایی آن است که سرعت واکنش را بسیار سریع یا کند می کند...
ادامه مطلب
Untitled Document
قیر
بازگشت
قیر ماده‌ای سیاه رنگ و خمیری شکل است و کاربرد آن در عایقکاری رطوبت و ساخت آسفالت می باشد. قیر انواع گوناگونی دارد که هر یک از انواع آن، دارای کاربرد خاصی است. قیر از مشتقات نفت است و اغلب در پالایشگاه نفت تولید می‌شود. قیر در سولفید کربن و تتراکلرید کربن کاملاً حل می‌شود و در دمای محیط، جامد است. اما با افزایش دما، به حالت خمیری درمی‌آید و پس از آن مایع می‌شود. کاربرد مهم قیر به علت وجود دو خاصیت مهم این ماده است؛ غیرقابل نفوذ بودن در برابر آب و چسپنده بودن.
انواع قیر
قیر دمیده
قیر مخلوط یا محلول
قیر امولسیون
قیر طبیعی
قیر نفتی
مشخصات قیر
شاخص ترین خاصیت قیر آن است که طی سالیان متمادی بدون تغییر شکل پایدار می ماند ، میزان پایداری نیز بستگی مستقیم به پایه نفتی تشکیل دهنده دارد. از دیگر مشخصه های قیر به صورت زیر می باشد :
بدون از دست دادن خواص در برخی ازحلال ها حل می شود
دارای رنگ ثابت
قابلیت ارتجاع
رطوبت به آن نفوذ نمی کند
مقاوم در مقابل اسیدها ، بازها و نمک ها
عایق جریان الکتریکی
قابلیت چسبندگی
در مواردی نیز خواص مذکور حفظ نشده و قابلیت استفاده را ندارد از جمله می توان به نکات زیر اشاره کرد:

- با تجزیه در حرارت زیاد که تبدیل به ذغال مشتعل می شود
-در محیط مرطوب و آلوده به خاک نرم خاصیت چسبندگی اش را از دست می دهد
-مقابل فشار و حلالها تغییر شکل می دهد.
-درجه نفوذ: برای تعیین میزان سختی قیر از آزمایش درجه نفوذ استفاده می کنند که در آن از یک سوزن استاندارد تحت بار 100 گرمی در مدت ۵ ثانیه به داخل قیر در دمای ۲۵ درجه نفوذ می‌کند. مقدار نفوذ برحسب دهم میلی متر درجه نفوذ نامیده می‌شود. هر چه درجه نفوذ کم تر باشد قیر سخت تر است.
-درجه اشتعال: در درجه اشتعال گازهای متصاعداز آن، در نزدیکی شعله؛ مشتعل می شوند.
-گرانروی : هر چه قیر روانی کمتری داشته باشد؛ خواص جامد بیشتری از خود نشان می دهد. واضح است در دماهای بالاتر روان تر است.
-افت وزنی : در اثر تبخیر قسمتی از روغن‌ها و ترکیبات نفتی قیر دچار افت وزنی در دمای بالا می شود. این مشخصه نیز از خواص مهم قیر است.
-درجه خلوص : می‌دانیم حلال قیر تترا کلرور کربن و سولفور کربن است. >بنابراین اگر نمونه‌ای از قیر را در هر یک از این مواد حل کنیم، ناخالصی‌های آن باقی می‌ماند و از آن جا درجه خلوص قیر را می‌توانیم تعیین کنیم.
-درجه نرمی : دمایی است که در ان قیر از حالت جامد به مایع می رسد. درجه نرمی قیرهای معمولی حدود ۶۰ تا ۷۰ می‌باشد.
-شکل پذیری یا انگمی : اگر نمونه‌ای از قیر با سطح مقطع ۱ سانتی متر مربع را با سرعت ۵ سانتی متر/دقیقه بکشیم، مقدار افزایش طول نمونه را قبل از پاره شدن خاصیت انگمی قیر گویند.
رده بندی قیرهای جامد
1-رده بندی بر حسب درجه نفوذ
قیرهای رده pen در پالایشگاه از برج تقطیرمستقیما بدست می آیند و برای نامگذاری از درجه نفوذ آنها استفاده می شود؛مثلا قیر 70/60 (درجه نفوذ بین 60 تا70). برخی از این نوع قیر ها که درجه نفوذ بیشتری دارند( 60 تا 300 ) از تقطیر نفت خام بدست آمده که نرمتر اند و برخی دیگر با هوا دادن به قیر های با درجه نفوذ کمتر( 10 تا 60 ) ، عمل می آیند.
برخی ازانواع قیرکه مستقیما از تقطیر نفت خام تولید می شوند: 70/60 ، 200/180 ،150/130 ،100/85 و.....
با هوا دادن به برخی از قیر های فوق انواع دیگری از قیرها ازقبیل: 30/20 ، 40/30 ، 50/40 و... بدست می آید.

2-رده بندی قیرهای اکسیده شده یا دمیده ( R Grade )
هنگامی که قیر های نرم با مواد روغنی سنگین اکسیده می شوند، این نوع قیر بدست می آید و با فرآیند هوادهی برای مصارف راه سازی یا عایق و پوشش بام به رده ی قیر های pen یا جامد رده R تبدیل می شوند.

3- قیرهای گرانروی یا ویسکوزیتی ( Viscosity Grade )
دسته بندی دیگری علاوه بر موارد فوق وجود دارد که بشتر مورد نظر متخصصان فن است. لذا نام گذاری دیگری را این بار بر اساس گرانروی در نظر گرفته اند.

4- رده بندی قیرها بر اساس درجه کارآیی ( PG)
رده بندی قیرها بر اساس میزان درجه کارآیی آنها سیستمی جدید است.
- قیر 40 50
- قیر 50 60
- قیر 60 70
- قیر 15 90
- قیر 50 70
- قیر 50 90
- قیر 60 90
- قیر 70 90
- قیر 85 100
- قیر 80 100
- قیر امولوسیون
- قیر محلول
قیر امولوسیون
باترکیب ذرات ریز میکروسکوپی و قیر و ماده ای امولسیون ساز که مانع اتصال و لختگی قیر می شود، قیر امولسیون به وجود می آید. خواص شیمیایی قیر جهت استفاده، نوع امولسیون ساز،مواد موجود در فرمولاسیون تولید و نحوه توزیع و پخش از عوامل وابسته به این نوع قیر می باشد. به جهت اختلاف دمای سطح پخش و قیر، آب امولسیون جدا شده و تبخیر می گردد و در نهایت امولسیون ساز با قیر در سطح می مانند که به این عمل شکست گویند.

قیر های امولسیون عمدتاً به سه گروه تقسیم می شوند
- آنیونی
- کاتیونی
- غیر یونی

نوع آنیونی و به خصوص کاتیونی -که تنوع محصولات بیشتری دارد- اکثراً در صنایع راهسازی مورد استفاده قرار می گیرند. اگر بخواهیم بر اساس سرعت شکست و نوع کاربردی قیرهای کاتیونی را مورد بررسی قرار دهیم، به سه دسته تقسیم می شوند:
الف- قیر امولسیون زود شکن CRS
ب- قیر امولسیون کند شکن CMS
ج - قیر امولسیون دیرشکن CSS

که در حال حاضر نوع زودشکن بیشترین مصرف را در کشور دارد و کاربرد های آن عبارت اند از : روکش نازک - لکه گیری -درزگیری - آسفالت سطحی - اندود آب بندی با ماسه - دوغاب آب بندی - دوغاب آبندی بدون سنگدانه - آسفالت حفاظتی بسیار نازک قیر های امولسیونی عمدتا در پالایشگاه های تهران و شیراز تولید می شوند.
چاپ
ارسال
به اشتراک گذاری
Untitled Document
مازوت
بازگشت
عمدتا نفت كوره به مایعی گفته می شود كه برای سوختن در كوره ، بویلر و یا موتور های تولید قدرت مصرف می شود. نفت كوره برشی از نفت خام تقطیر شده كه Flash point آن حدود 40درجه سانتیگراد است. با این تعریف دیزل نوعی نفت كوره محسوب می شود. نفت كوره از هیدروكربن هایی با زنجیره طویل بویژه آلكان ها، سیكلوآلكان ها و آروماتیك ها تشكیل یافته است و در دسته سوخت های صنعتی سنگین قرار می گیرد به طوری كه از گازوئیل و نفتا سنگین تر است. از این ماده به عنوان سوخت کشتی (سوخت کثیف/Dirty Oil) نیز استفاده میشود. چنان چه چنین کاربردی مد نظر باشد ویسکوزیته آن از اهمیت به سزایی برخوردار است. ویسکوزیته باید در حدی باشد که پمپاژ مازوت امکان پذیر باشد. طول زنجیره نفت كوره تولیدی بسته به نوع كاربرد آن متفاوت است برای مثال نفت كوره دیزل از هیدروكربن های با طول زنجیر 10 الی 20 اتم كربن تشكیل شده است. در نتیجه میتواند یکی از ساختارهای زیر را داشته باشد:

C14H30 - C15H32 - C16H34 - C17H36 - C18H38 - C19H40 - C20H42
- مازوت 280 ایران
- مازوت 380 ایران
- مازوت عراق
- مازوت m100 روسیه
- مازوت 280 ایران
مازوت 380 ایران
Item
Test
Result
Test method
1. Density@15°C Max 990 Kg/m D_1298
2. Flash Point Min 65°C D_93
3. Sulphur total Max 3.5 Wt % D_1552
4. Kinematic viscosity@50°C Max 380 CST D_445
5. Pour point Max 32 °C D_97
6. Carbon residue(cornradson) Max 15 Wt% D_189
7. ASH Max 0.15 Wt% D_482
8. Water and sediment Max 1.0 Vol % D1796
9. Calorific value Min 41.7 Calculated
چاپ
ارسال
به اشتراک گذاری
Untitled Document
گازوئیل
بازگشت
نفت گاز یا گازوئیل به عنوان سوخت موتورهای دیزلی و تاسیسات حرارتی بکار می‌رود. نفت گاز عمدتاً از سه گروه پارافینیک ، نفتنیک و آروماتیک تشکیل شده ، دارای حداقل نقطه اشتعال 54 °C و ماکزیمم نقطه ریزش 0 °C می‌باشد. دانسیته آن در دمای 15.6 °C برابر با 820-860kg/m3 بوده و مهمترین مشخصه آن عدد ستـان است که محدوده هیدروکربن‌های آن بین C14-C20 و حتی C25 با دامنه نقطه جوش ۳۸۵-۲۵۰ درجه سانتیگراد می‌باشد. گازوئیل از پالایش نفت خام به دست می آید و به لحاظ مصرف در خودرو بعد از بنزین دومین جایگاه را به خود اختصاص داده است. این سوخت در مقایسه با بنزین ارزانتر و ایمن تر است و دارای چگالی انرژی بالاتری هم می باشد. البته عدد ستان آن نسبت به سوختهای دیگر مورد استفاده در موتورهای CI کمتر است. کنترل انتشار آلاینده ها در مورد گازوئیل هم مانند بنزین موجب شده که از گازوئیل با فرمول بندی جدید استفاده کنند. برای این کار محتوای گوگرد موجود در سوخت را کاهش می دهند. از آنجاییکه چگالی انرژی آن از بنزین بالاتر است،برای ذخیره سازی گازوئیل در خودرو از مخازن فلزی استفاده می کنند، که اندکی کوچکتر از مخزن بنزین است.
- گازوئیل D2
- گازوئیل عراق
- گازوئیل روسیه
- گازوئیل D2
گازوئیل D2
Item
Test
Result
Test method
1. colour L 2.5 ASTM D 1500
2. Density@15°C Kg/l 0.8404 ASTM D 4052
3. Kinematic Viscosity at 40°C cSt 4.110 ASTM D 445
4. Sulphur Content %Wt 0.455 ASTM D 4294
5. Flash Point °C 66 ASTM D 93 A
6. Water Content %Vol <0.05 ASTM D 95
7. Distillation    
8. IBP °C 170  
9. 5% Recovery °C 192  
10. 10% Recovery °C 204  
11. 20% Recovery °C 237  
12. 30% Recovery °C 262  
13. 40% Recovery °C 281 ASTM D 86
14. 50% Recovery °C 298  
15. 60% Recovery °C 312  
16. 70% Recovery °C 327  
17. 80% Recovery °C 345  
18. 90% Recovery °C 369  
19. 95% Recovery °C 389  
20. FBP °C 393  
21. Residue Vol% 2.0  
22. Loss Vol% 1.0  
چاپ
ارسال
به اشتراک گذاری
Untitled Document
درباره ما
امروزه فرآورده‌های نفتی علاوه بر مصرف در زمینه سوخت وسایل نقلیه، روغن موتور و غیره، در تهیه بسیاری از قطعات مورد نیاز ساخت وسایط نقلیه، نقش ارزنده‌ای دارد. فرآورده‌های نفتی در تهیه سوخت موشکهای هدایت کننده، سفینه‌های فضایی و ماهواره‌ها و حتی در ساخت بسیاری از قطعات داخلی آنها کاربرد اساسی دارد. ماده اولیه بیشتر داروها و حتی آنتی‌بیوتیکها از ترکیبات نفتی مشتق می‌شود. دید کلی صنایع پتروشیمی (Petrochemical industry)، بخشی از صنایع شیمیایی است که فرآورده‌های شیمیایی را از مواد خام حاصل از نفت یا گاز طبیعی تولید می‌کند
مرکز پتروشیمی ایران بنا بر نیاز صنعت پتروشیمی ایران به یک مرکز مستقل ، خصوصی و فعال در زمینه بازرگانی خارجی و داخلی در 1389 تاسیس شد ، این مرکز با همکاری با شرکتهای سرمایه گذاری ونوس ، شرکت نفت ونوس و مدیریت حفاری ام آی و هلدینگ A Plus و چند شرکت بین الملی دیگر به عنوان یک مرکز خصوصی و شریک تجاری شرکت های پتروشیمی با تخصص بر صادرات محصولات پتروشیمی جمهوری اسلامی ایران پا به عرصه وجود نهاد .

اهداف اصلی این شرکت در بازار داخلی ، تامین مواد اولیه مورد نیاز صنایع پائین دستی و در بخش بازرگانی خارجی عرضه محصولات کشور عزیزمان ایران با بالاترین کیفیت به اقصی نقاط دنیا است.
ماموریت سازمان:

مرکز پتروشیمی ایران قصـد دارد از طریق ارائه خدمـات کامل یکپــارچه از ابتـدا تا پایان پروژه ها به بزرگـترین شرکت تامین کننده در منـــطقه خاورمیــانه تبدیل شود این مرکز از طریق ارزش کذاشتن به کارکنان ، فراهم کردن محیــطی امن برای کار توجه به حفـظ محیـط زیسـت و رعایت بالاترین استانداردها و نظم مالی قصد رسیدن به اهداف زیر را دارد.

• افزایش ارزش دارایی
• پیشگام بودن در بکارگیری تکنولوژی های برتر و به روز
• بهینه ساختن راندمان پروسه بازرگانی
• افزایش استاندارد
• تداوم برتری در بازار رقابت
ارزش های شرکت :

مرکز پتروشیمی ایران ، مشتریان و کارفرمایان را دلایل اصلی موفقیت خود می داند و در تعامل با آنها ارزش های زیر را در نظر دارد.

• پاسخگو بودن برای رسیدن به رضایت کامل کارفرما
• عمل به کلیه تعهدات و پاسخگویی هر زمان به کارفرما
• کار گروهی برای رسیدن به اهداف مشترک میان کارفرما و مرکز
• برداشتن گامهای لازم جهت تامین کالا در سریع ترین زمان و با کمترین هزینه و بالا ترین کیفیت ممکن
• تلاش برای تفاهم و همکاری در زمینه رفع نیاز های مشتریان کارکنان و حامیان
• برداشتن گام های لازم و مناسب با نظر مشتریان و کارفرما طبق نیازهای ایشان

Untitled Document
.بزودی اخبار مرکز پتروشیمی در این وب سایت قرار خواهد گرفت
Untitled Document
هیدروکربن
بازگشت
هیدروکربن
Item
Test
Result
Test method
1. Total Recovery <0.5 D_1298
2. fbp 370-390© D_445
3. 50% 280-290© D_189
4. IBP 140-150© D_1552
5. 10% 140-150© D_93
6. Total sulfur 140-150© D-1268/87
7. COLOR <2 Clculated
8. Flash point 60° c ASTM D93
9. CETANE 50+/-1 IP-21/81
10. Viscositry@100F 2-4CST D-445/88
11. Density@15.6 c 0.80-0.82+-0.01kg/m3 Calculated
12. Mercaplan nil Calculated
13. Pour pointC max -20 ASTMD-97
14. Ash content WT%PCTmax 0.01 D-482/87
15. Corrosion@50c 1a ASTMD-130
16. Water and sediment vol PCT .MAX 0.05< D-2709/88
17. Acids and Alcols 0 D- 664/88
18 CARbON Readus WT PCT max <0 Calculated
19. Metallic Cont 0 Atomic Abs
چاپ
ارسال
به اشتراک گذاری
Untitled Document
حلال ها
بازگشت
این محصولات ترکیباتی سبک حاصل تقطیراند که از نفت سبکتر اما از بنزین سنگین ترند. حلال ها در معادلات شیمیایی وارد نمی شوند و از اجزا تقسیم واکنش می باشند. مهمترین خصیصه حضور یک حلال در واکنشهای شیمیایی آن است که سرعت واکنش را بسیار سریع یا کند می کند. تغییر یک حلال به حلال دیگر می تواند میلیونها بار سرعت واکنش را تغییر دهد. اثرات حلال به مراتب قوی تر از اثرات سایر عوامل می باشد. انتخاب یک حلال خاص، می تواند عامل تعیین کننده اصلی سرعت واکنش و حتی چگونگی انجام و یا عدم انجام واکنش باشد. البته حلالها موقعي مفيد هستند كه مايع باشند. از جمله خواص موجود در مورد حلال عبارتند از هزينه هاي کم، در دسترس بودن وپايداري. با حضور حلال پیوند هایی بین مولکول ها صورت می گیرد که همین تشکیل پیوندها است که انرژی لازم برای شکستن پیوندهایی که مولکولهای حل شونده را به یکدیگر نگه می دارد تامین می کند.
انواع حلال ها
- حلال هاي 404 ، 406، 410 ، 400 ، 409 ، 402 ، 403 و....

- حلال هاي آلي نیز دسته ي بسيار مهمي از حلال ها را تشكيل مي دهند و در مواردی از قبیل ادكلن ها، اسپري ها، چسب هاو انواع الكلها کاربرد فراوانی دارند که از جمله حلال های صنعتي عبارتند از:

دي متيل فرم آميد با نام اختصاري DMF و فرمول HC(O)N(CH3)2
تترا هيدرو فوران با نام اختصاري THF و فرمول CH8O
دي متيل سولفوكسيد با نام اختصاري DMSO و فرمول CH3)2SO)

- فسفات هاي پتاسيم: اسيد فسفريک منبع فسفات براي توليد فسفاتهاي پتاسيم است.
داراي توانايي هاي براي تمبز کردن، توليد کمپلکس و ... مي باشد. به دليل هزينه فوق العاده پائين تر، از ترکيبات سديم به جاي فسفات هاي پتاسيم استفاده مي شود.

- اسيد تارتارات پتاسيم: يک جز اصلي در پودرهاي نانوايي و سيستمهاي خمير نان ميباشد. حلاليت اين ماده در آب سرد محدود بوده و بنابراين خيلي زود سبب فعال شدن واکنش هاي خميرکردن در طي فرآيندهاي اختلاط خمير مي شود.

- تولوئن(متيل بنزن): تولوئن از هیدروکربن‌های آروماتیک است و به مقدار زیادی در قطران ذغال سنگ یافت می‌شود. مایعی بی‌رنگ و آتش‌گیری است و به عنوان حلال در صنایع مختلفی چون رنگ و رزین کاربرد دارد.

- آستون يكي از موارد مهم در صنايع پتروشيمی است كه به عنوان حلال نقش مهمي در صنايع شيميايي دارد.

- حلال 400
- حلال 402
- حلال 403
- حلال 404
- حلال 406
- حلال 409
- حلال 410
حلال 400
حلال 400 دارای حداقل 30 درصد از ترکیبات آروماتیکی مانند هیدروکربن های پارافینی و سیکلوپارافینی است که به عنوان رقيق كننده در لاك الكل ها، رنگ ها و جلا دهنده ها، مرکب چاپ مورد استفاده قرار می گیرد.
Item
Property
Specification
1. Specific gravity @25/25 C 1.01-1.06
2. Penetration @25 C 40/50
3. Softening point C 52/60
4. Ductility @25 C 100 min
5. Loss on heating (wt)% 0.2 max
6. Drop in penetration after heating % 20 max
7. Flash point C 250min
چاپ
ارسال
به اشتراک گذاری
Untitled Document
فرم سفارش محصول
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
برای دریافت قیمت نهایی و همچنین تعریف مقدمات عقد قرارداد ، سفارش خودرا از طریق این فرم ثبت کنید ، در کمترین زمان با شما تماس خواهیم گرفت.
نام و نام خانوادگی (اشخاص حقیقی)
نام شرکت (اشخاص حقوقی)
آدرس ایمیل
تلفن تماس
نام محصول درخواستی
مفدار محصول درخواستی
تاریخ تحویل درخواستی
محل تحویل درخواستی
نمونه آنالیز درخواستی
شرایط بازرگانی
توضیحات :